Patient nr 100 er lige inkluderet

Animation

I forskningsprojektet: “Future Patient – telerehabilitering af patienter med atrieflimren” har vi lige inkluderet patient nr 100 102 ud af 208, som skal med i studiet. Det er gået over al forventning med at inkludere patienter i studiet. Tak for indsatsen til Hjertesygdomme på Regionshopsitalet i Viborg og Silkeborg, sundhedscentre i Viborg, Silkeborg og Skive & teamet ved Laboratorie for Velfærdsteknologi på AAU.

Helle
Hjerte
  • Patienterne deltager i Future Patient programmet i 16 uger, hvor de måler blodtryk, puls, vægt, puls, søvn, respiration og hjerterytme.
  • Patienter og sundhedspersonale kan se og følge data på den tværsektorielle platform HjertePortalen.dk.
  • På HjertePortalen er der også informationer og animationsfilm om livet med atrieflimren, og der er mulighed for at have video og chatte med hinanden gennem platformen.
  • Patienter og pårørende tilbydes også undervisning fire gange på Sundhedscentre i Skive, Viborg og Silkeborg.
Dortea

Studentermedhjælp Dorthea og jeg har nu startet en interviewrunde, hvor vi interviewer patienter om deres oplevelser og erfaringer med at deltage i projektet. Lektor Helle Spindler fra Psykologisk Institut på Aarhus Universitet vil interviewe pårørende i projektet. I kan følge projektet her.

Hjerteforeningen støtter projektet.

/Birthe